TOP 10 Állatsimogató az országban

Kellemesen melegít a tavaszi napsugár, nyugodtan kimerészkedhetünk a levegőre! Az állatokat minden gyerek szereti – így ha egy sima sétánál élménydúsabb kirándulásra vágytok, nézzétek meg programajánlónkat! Cikkünkben bemutatjuk nektek, hol találjátok a legcukibb állatsimogatókat az országban.

1. Piczinke Póniudvar a Normfánál

piczinke

A Piczinke gazdaságban testközelből ismerhetitek meg a háztáji parasztudvarok állatvilágát. A kíváncsi lurkók számos szelíd kisállattal, őshonos háziállattal találkozhatnak itt. Nem csak simogathatják és etethetik őket, de a bátrabbak még lovagolhatnak is. Óriási homokozó, játszótér, trambulin, gokartok és quad fokozza az élményt.

Bővebb információ itt érhető el. 

2. Pónifarm Taksonyban

pónifarm

A park területén sokféle állat található: láma, alpakka, nandu, szamár, törpemalackák, nyuszik, holland törpekecskék, barik, kacsák, libák, tyúkok, rókák, ormányos macik, lovak és persze pónilovak is. Jelenleg hét shetlandi pónilóval lehet vezetőszáron lovagolni. A birkák, kecskék és a nyuszik testközelből simogathatóak és etethetőek, és a kifutójukba is be lehet menni.

Bővebb információ itt érhető el. 

3. Állatsimogató Fenyvespusztán

allatsimogato_fenyvespuszta10

Az állatsimogató barátságos háziállatok otthona, ahol pónilovaglás, csacsicsikó ölelgetés, tapsifüles simogatás, malacka etetés és családi hintókirándulás várja a látogatókat. A tömény aranyosság garantált, hiszen találhattok itt többek között bivalyokat, kecskegidákat, lovakat, pónikat, szamarat, nyulakat, malacokat és szárnyasokat is. A vállalkozó kedvűek pedig a lovaglást és az íjászatotis kipróbálhatják.

Bővebb információ itt érhető el.

4. Seholsziget Élménypark – Nőtincs

seszi_006_nagy

Ha az állatsimogatáson felül egyéb elfoglaltságot is szívesen kipróbálna a család, a Seholsziget Élménypark ideális választás lesz. Kisvasutazás, lovaskocsikázás, többféle játszótér, lovaglás, íjászat, kézműveskedés várja az ide látogatókat – az Alpaka farm, állatsimogató és mini állatkert mellett. Mindenképp szánjatok rá egy napot, ha ide kirándulnátok, hiszen rengeteg élményben lesz részetek!

Bővebb információ itt érhető el.

5. Fertőzugi Állatsimogató – Székesfehérvár

fertozug_allatsimogato5

Családias környezetben több mint 50 állatfaj található itt, melyek közül sokakkal közvetlen kapcsolatba is lehet kerülni.

Egy nagy füves udvaron az emberek között kószálnak a kameruni és racka juhok, alpaka, láma és shetlandi pónik, melyek várják, hogy valaki megetesse, megsimogassa őket. Családoknak remek program – innen garantáltan igazi élményekkel térhettek haza!

Bővebb információ itt érhető el.

További a többi simogatóhoz: www.gyerekkel.com