Három trambulin park Budapesten

Ha a gyerekek már lepattannak otthon a falakról, akkor irány egy trambulin park! Ha pedig azt hitted, ez a fajta kikapcsolódás csak a nagyobb gyerekek kiváltsága, tévedtél 😊 – a legtöbb helyen vannak kifejezetten a kicsiknek és szüleiknek foglalt idősávok is! Cikkünkben összegyűjtöttünk mindent, amit a fővárosi trambulin parkokról tudni érdemes.

Tippek és tudnivalók gyerekkel

1. 🧦 Kötelező speciális zokni

A trambulinzoknik egy speciális csúszásgátló réteggel vannak bevonva a talpukon. Ez segít csökkenteni a balesetveszélyt, és fokozza a trambulinok használatának élményét is! A zoknit első alkalommal kötelező megvásárolni, utána pedig húzós ára miatt őrizzétek meg, és vigyétek magatokkal a későbbi ugrálásaitokra is!

Fontos: A legtöbb trambulinparkban más trambulinparkban vásárolt zoknik használata nem engedélyezett.

2. 🎫 Foglaljatok előre!

Általánosságban véve egyik trambulin parkban sem kötelező előre foglalni, de javasoljuk – különösen hétvégén -, mert biztonsági okokból egy időben csak korlátozott számban ugrálhatnak. A trambulin parkok honlapján ezt csupán néhány perc alatt megtehetitek. 

3. 🕔 Érkezzetek időben!

Ha már vettetek jegyet online, akkor is érdemes legalább 25 perccel a kezdés előtt a helyszínre érkezni. Így biztosan időben hozzá fogtok jutni karszalagjaitokhoz, és kényelmesen át tudtok öltözni.

4. 👕 Kényelmes ruházat

Menjetek sportos, kényelmes ruhában, vagy vigyetek magatokkal váltó ruházatot! Még télen is nyugodtan lehetnek a gyerekek rövidujjú pólóban, – az ugrálás végére ugyanis garantált a “vizes” haj! Minden trambulin parkban van lehetőség letét fejében zárható szekrények kölcsönzésére, így közben az értékeitekért sem kell aggódjatok.

+1: 🌳 Játszóterek trambulinnal!

Ha kellemes időt fogtatok ki, számos budapesti játszótér is kínál lehetőséget egy kis ugrálásra! Trambulinozhattok például az Adyligeti játszótéren, a Kútvölgyi úti és a Lövölde téri játszótéren, a Cerka-firka és Tulipán Vitéz játszótéren, a nemrég felújított Városligeti Nagyjátszótéren, de a Gellérthegyi Csúszdaparkban is.

A teljes cikket és a trambulin parkokat itt találod: Három trambulin park Budapesten