Jótékonysági előadás ukrán menekült gyermekek részére a RaM Színházban

A Madách Művészeti Iskola május 23-án jótékonysági előadást szervez a Magyarországon menedéket lelt ukrán gyermekek, családok és befogadó családjaik számára.

Bogármese című előadásban egy gyógyító virág erejéről, a barátságról és a közösségről láthatnak tanító-nevelő és egyben szórakoztató történetet a gyerekek a zene és a tánc nemzetközi nyelvét használva.

A RaM Színház by Freelusion mint befogadó és a művészek így szeretnék kifejezni együttérzésünket és jószándékunkat azok felé, akik most önhibájukon kívül nehéz helyzetbe kerültek. Ez az este – azon túl, hogy egy kis örömöt és kikapcsolódást jelenthet a háború elől menekülők és azok számára, akik befogadták őket – jelképezi azt a szándékot, hogy a művészek előadásuk üzenetével reményt és hitet adhassunk mindazoknak, akik most a körülmények miatt nehéz helyzetbe kerültek.

Az előadás előtt és után a Budapest Party Service jóvoltából uzsonnával is kedveskednek a gyerekeknek, valamint a szervezők köszönettel várnak egyéb adományokat is amelyeket szintén a helyszínen lehet előzetesen leadni vagy akár az előadás napján személyesen.

Forrás: mti.hu