KALAND AZ ESŐERDŐBEN Kincskereső játék és kiállítás 2022. szeptember 17. – november 27

A látogatók a kiállításba lépve megismerkedhetnek több kontinens esőerdőinek különleges állataival, titokzatos növényeivel és lebilincselő jelenségeivel, miközben egy izgalmas kincskereső kaland részesei lehetnek.

Ahogy a dzsungel mélyéről kavargó pára ködbe vonja a zöldellő partokat, álomszerűnek tűnik a táj. A Magyar Mezőgazdasági Múzeumban nyíló új kiállítás a trópusi esőerdők rejtélyes világába kalauzolja el a kalandvágyó látogatókat.

A résztvevők a múzeum termeiben lépésről-lépésre kerülnek közelebb a titokhoz, és játékos fejtörőkkel, rejtvényekkel tehetik próbára tudásukat és szemfülességüket. A képzeletbeli esőerdő kanyargó ösvényeit kutatva léghajókkal emelkedhetnek a magasba, hogy egy letűnt birodalom elveszett aranykincsének eredjenek a nyomába.

A kincs nyomát követve a dzsungel számtalan különös lakójával is megismerkedhetnek: találkozhatnak az Alkonyati Vadásszal, a Hangerőbajnokkal, a Páncélossal és a Világítóval. Ha a kalandos út végén sikerül megtalálni a kincset, a jutalom sem marad el!

A Kaland az esőerdőben című kincskereső játék és kiállítás 2022. szeptember 17-től november 27-ig látogatható. A 700 négyzetméteren elterülő, izgalmas kiállítás rengeteg felfedeznivalóval és ajándékkal várja a látogatókat. A belépőjeggyel a múzeum összes állandó és időszaki kiállítása is megtekinthető.

Gyere és lépj közel a titkokhoz!
A kiállítás az F Exhibition szervezésében valósul meg.

Helyszín: Magyar Mezőgazdasági Múzeum, Városliget, Vajdahunyadvár.
Nyitva tartás: H zárva, K-V 10-17 óráig
Korosztályi ajánlás: 4–99
A 7 év alatti gyermekek szülői segítséggel tudják végigjátszani a játékot.
A kiállítás és kalandjáték bejárása kb. 1 órát vesz igénybe.

Belépőjegyárak:
Felnőtt: 2500 Ft
Gyermek (3–18 éves korig) és nyugdíjas (62 éves kortól): 2200 Ft
Csoportos (minimum 10 fős óvodai és iskolai csoport, hétköznap!): 1500 Ft
Családi (2 felnőtt és 2–3 gyermek): 8500 Ft
Nyitási kedvezmény: az óvodai és iskolai csoportok a kiállítást szeptember 20-ától 30-ig (hétköznapokon) 1300 Ft / fő kedvezményes áron tudják megtekinteni.
A belépőjeggyel a múzeum összes állandó és időszaki kiállítása is megtekinthető.

Jegyvásárlás: szeptember 17-étől a helyszínen, a múzeum pénztárában.
(Elővételre, online jegyvásárlásra sajnos nincs mód.) Jegyvásárlás módjai: készpénz, bankkártya, OTP, MKB és K&H SZÉP kártya

Belépéskor játékeszközöket kapnak: a gyerekek (3–16 éves); a gyermek nélkül egyéni jeggyel érkező felnőttek.

Csoportok bejelentkezése és információ:
06 1 422 0765 (keddtől vasárnapig, 10–17 óráig)

Az óvodai és iskolai csoportok fogadása előzetes, telefonos bejelentkezéshez kötött. Óvodai és iskolai csoportok látogatása esetén 10 főnként egy fő kísérő pedagógus belépése díjtalan. Az óvodai vagy iskolai csoporttal érkező gyerekek 4–5 fős csapatokban játszanak.

A MÁV Start Zrt. a múzeumlátogatási vasúti kedvezményeiről bővebb és a kiálításról bővebb információ itt:mezogazdasagimuzeum.hu