Lassulj le és töltődj fel! – SlowXmas 2022

Idén 5 éves a SlowXmas eseménysorozatunk, mely egy folyamatosan bővülő összefogás a bevásárló és tematikus utcák, illetve azok vállalkozói között. Az elmúlt évek és az idei esztendő nehéz körülményeit bár nem feledve, de mégis kikapcsolódásra és kulturális feltöltődésre szeretnék ösztönözni a járókelőket, hogy töltsék stresszmentesen ezt az időszakot, a pörgést cseréljék élményekre és művészetre.

A program minden napra ígér egy koncertet, kiállítást, színházi előadást vagy workshopot. A közös adventi kalendárium november 25. és december 24. között kínál izgalmasabbnál izgalmasabb időtöltést családoknak, barátoknak!

Az összefogásban 2022-ben is öt utca vesz részt: a Bartók Béla Boulevard (Bartók Béla út), a Falk Art&Antique Street (Falk Miksa utca), a Fashion Street (Deák Ferenc utca), a KultUnio (a hetedik kerület multikulturális negyede) és a Ráday Soho (Ráday utca).

A bevásárló és tematikus utcák az év 365 napján az összefogásról és együttműködésről szólnak, így idén az öt utcán túl minden olyan partnerünk programját/eseményét is megjelentetjük, akik szeretnének csatlakozni, ezzel segítve egymást a jelenlegi helyzetben. Fontos, hogy egymás támogatásával, saját magunknak, családunknak, ismerőseinknek is segítünk, hiszen mindenki része a gazdaságnak akár vállalkozó, akár alkalmazott, akár önkéntes segítő vagy épp valamelyik intézmény vezetője, döntéshozója. Tegyük együtt emlékezetessé ezt az évet és később se feledjük, hogy milyen erő és mennyi pozitív hatás rejlik az együttműködésben.

További információ és programok : Lassulj le és töltődj fel! – SlowXmas 2022