Új családi filmek a mozikban

Encanto – 6 éves kortól

A Walt Disney Animation Studios megosztott egy új trailert és posztert legújabb elvarázsolt kalandjához: báj amely a madrigálok történetét meséli el, egy rendkívüli családot, amely az Encanto nevű csodálatos és elvarázsolt helyen él. Minden gyermek egyedi varázslatos ajándékkal volt megáldva számára, minden gyermek, kivéve Mirabelt. De amikor a család otthona veszélyben van, Mirabel lehet az egyetlen reményük.

November 25-től a mozikban!

Énekelj 2. – 6 éves kortól

Az Illumination nagy sikerű, zenés animációs filmje folytatódik nagy álmokkal és káprázatos slágerekkel, hiszen az elszánt koala, Buster Moon, és az ő állati sztárcsapata az eddigi leglátványosabb szuperműsorukra készülnek… a világ szórakoztatóiparának csillogó fővárosában. Csak egy bökkenő van: először meg kell győzniük a világ legzárkózottabb rocksztárját (az eredetiben a legendás ikon, Bono a hangja), hogy csatlakozzon hozzájuk. Bemutató dátuma: 2021. december 2.

https://www.youtube.com/watch?v=o-AH8yoj29Q&feature=emb_title

El a kezekkel a Papámtól! – 6 éves kortól ajánlottdecember 9-étől

A mesék nem hazudnak. Amikor Dorka (Marczinka Bori), a különleges fantáziavilágában élő, nagyszájú kislány megtudja, hogy özvegy apja (Bokor Barna) újranősül, és ő mostohát (Pálmai Anna) kap, rögtön sejti: addigi világa fenekestül felfordul.
És ő mindent meg is tesz, hogy felforduljon. Harcba száll a mostoha ellen, akiről az sem elképzelhetetlen, hogy boszorkány. Amikor pedig az apja táborba küldi, hogy ne legyen láb alatt, új szövetségesekre talál: néhány bátor lányra, egy furcsa, föld alatti lényre, egy főzőgépen dolgozó szakácsra és legfőképp egy mindig mosolygó, dalos kedvű táborvezetőre (Csobot Adél) – akivel előbb-utóbb az apjának is találkoznia kell…

Clifford, a nagy piros kutya – december 23-ától

Amikor az általános iskolás Emily Elizabeth azt kívánja, hogy a kis piros kutyája legyen nagy és erős, nem arra számít, hogy amikor felébred, egy négy méter magas kutyát talál a kis New York-i lakásban. Mivel mindenképp meg akarja tartani szeretett kedvencét, Emily elindul, hogy felkeressen egy varázslatos állatgondozót, aki reményei szerint képes visszaállítani Clifford eredeti méreteit. Miközben a várost járja felelőtlen bácsikájával, Caseyel, az iskolatársával Owennel, és Clifforddal, a nagy piros kutyával, Clifford méretének híre eljut egy gonosz tudós fülébe, aki úgy dönt, hogy megkaparintja az állatot… Bemutató dátuma: 2021. december 23.

Forrás: port.hu