Újdonságok a TV2 Kids gyerekcsatornán

Az új mesék mellett filmeket is bemutat a TV2 Média Csoport gyerekcsatornája a következő időszakban.

Képernyőre tűzik például a Janó Manó és az elveszett harmatcseppek című magyar gyártású animációs mesét. Ölelj meg! címmel új animációs sorozat indul két medve, apa és fia tanulságos kalandjaival. Érkezik a Szivárvány csapat második évada, a Wissper, a Grizzy és a Lemmingek, a Pound Puppies: Kutyakölyköt minden kiskölyöknek és a Littlest Pet Shop.

Március 31-én este vetítik a Trollok című filmet, míg április 1-jén 20 órától A kis kedvencek titkos életét adja a gyerekcsatorna. Két klasszikus magyar mesét is vetít a csatorna a tavaszi szünetben: április 3-án 20 órakor a Lúdas Matyit, április 4-én este a Vukot láthatják a gyerekek a TV2 Kidsen.

Április 5-én újdonságként érkezik a Csápi, az óceán hőse, mely egy kalandvágyó kis polipról szól. Április 6-án 20 órakor a zseni gonosztevő, Megaagy lesz képernyőn.

Áprilisban folytatódik hétköznap esténként a H2O: Egy vízcsepp elég című ausztrál sorozat és a Táncakadémia is.

Április 6-án mutatják be a Rosie világa premierjét, majd 13-án indul az Állatkerti sétány 64. Visszatér a képernyőre április 16-tól a kalandvágyó kislány és barátja, az egy rózsaszín zselétestű robot, a Remy & Boo.

Forrás: www.media1.hu