Varázsliget… ahol a mese Rólad szól!

A TulipánTündér Produkció és a HG Média egy varázslatos programra invitál Benneteket és a gyermekeket a Városligetbe egész decemberben. Idén életre kel a VARÁZSLIGET. A 2021. december 10. és 2022. január 2. között nyitva tartó programsorozat csodálatos kikapcsolódást nyújt kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

VARÁZSGÖMB – állandó program

A Varázsliget várában lakik a TulipánTündér. Szeretnél az ő kis tündér hadának egyik tagja lenni? Ehhez nem kell mást tenned, mint eljönni a Varázsligetbe és a Varázsgömbben elkészítened a saját tündérszárnyadat vagy tündérpálcádat, amivel tündérré változhatsz! Ha Te tündér lennél milyen lenne a szárnyad vagy a varázspálcád? Rajzold le, készítsd el! A sablonok segítségével saját tündérszárnyakat vagy tündérpálcát készíthetsz, ami csak a Tiéd, amit bármikor felvehetsz, vagy a hétvégi Tündér felvonulások alkalmával meg is mutathatod a nagyvilágnak. Hiszen a mese Rólad szól!

VARÁZSTÁNC – hétvégi, ünnepnapi program

Gyere velünk felvonulni! Elkészítetted a saját tündérszárnyaidat vagy a tündérpálcádat? Akkor irány a közös felvonulás! Minden hétvégén és ünnepnapokon egy ingyenes program keretében várjuk a kis tündéreinket, hogy felvonuljunk együtt a vár előtt a Tűzmadarak és a Tündérek vezetésével a meséink ismert dalaira! Álmodjuk meg együtt a csodát!

VARÁZSFAL – állandó program

Alkossunk együtt! Felállítottunk egy falat a Varázsligetben! Ez most még üres, és azt szeretnénk ha közösen rajzolnánk, írnák tele! Gyertek el, szórakozzunk együtt és hagyjátok itt emlékül az üzeneteteket!

TŰZMADARAK A LIGETBEN

hétvégi program /péntek-szombat-vasárnap/ 17 órás kezdettel

Egy mesebeli parádéra invitálunk titeket. Kicsik és nagyok, csatlakozzatok a Tűzmadarak artistáihoz és vonuljunk együtt táncoló, éneklő színes forgatagként! Keressétek a hórihorgas fiút, a labdán egyensúlyozó lányt és a világító szárnyú pillangókat! A mesés tűztánc előadás részeként légtornászok forognak lángok gyűrűjében vagy hat méter magasan lengedeznek tulipán ruhában, miközben A Játékkészítő slágerei is felzendülnek. Igazi varázslat!

Forrás: https://varazs-liget.hu/