Rajzold meg álmaid vidámparkját! – Pályázat

Habár a Debreceni Vidámpark a járványügyi veszélyhelyzetre tekintettel még zárva tart, de online rajzpályázattal szeretnének a mindennapjaikat otthon töltő iskolások kreativitásának szárnyakat adni, így országos felhívást hirdettek „Rajzold meg álmaid vidámparkját!” címen.

A pályázatra az ország bármely általános iskolájából lehet jelentkezni, az alkotások tematikája a Vidámparkban átélt, vagy elképzelt élmények illusztrálása.

A pályázatra osztályonként egy rajzot lehet benevezni, melynek technikája kötetlen, mérete azonban meghatározott, A/3, vagy A/4 méretű legyen.

Az elkészült pályaműveket emailen, kép formátumban fogadják április végéig és ezután kerülnek fel az intézmény közösségi oldalára, ahol a közönöségdíjas rajz az online közösség által kerül megszavazásra „kedvelések” formájában.

Továbbá az első három, az Állatkert által legötletesebbnek ítélt remekmű elkészítőinek jutalma egy teljes nap felhőtlen szórakozás és korlátlan játékhasználat a nyertes osztályok számára. A beküldött alkotások a későbbiekben az újranyitást követően kiállításra kerülnek.

A pályaművek beérkezési határideje április 30., az eredményhirdetésre a közösségi oldalon május 4-én, 10 órakor kerül sor.
Az alkotásokat a rajzpalyazat@zoodebrecen.hu email címre várják.

Linkek:

https://www.facebook.com/zoodebrecen

http://www.zoodebrecen.hu/