April 28, 2024

Már több mint 40 ezer felhasználója van a főváros hivatalos applikációjának, az ÉnBudapestemnek. Az alkalmazással akár 20 százalék kedvezménnyel mehetünk a főváros legnépszerűbb intézményeibe: moziba, színházba és fürdőbe, de a folyamatosan bővülő partnerlistán éttermek, állandó kiállítások és koncertek is szerepelnek.

A kedvezmények mellett a legfrissebb fővárosi hírekről is első kézből értesülhetünk, és a szezonális élményekről sem maradunk le. Április 29. és május 12. között megrendezett Budapesti Tavaszi Fesztivál egyes programjaira is olcsóbban válthatunk jegyet, ha az ÉnBudapestem applikációt használjuk.

Budapest / depositphotos.com
Budapest / depositphotos.com

Az Oscar-díjra jelölt filmeket is érdemes valamelyik fővárosi moziban nézni, ugyanis az ÉnBudapestem applikációval 20 százalék kedvezménnyel válthatunk jegyet a Corvinba, a Toldiba, a Művész Moziba, a Tabánba, Puskinba és a Kino Caféba. 20 százalékkal olcsóbban mehetünk a fővárosi fürdőkbe, míg az Örkény István Színházba és a Katona József Színházba tíz százalék kedvezménnyel válthatunk jegyet. De az applikáció felhasználói olyan különleges kiállításokat is olcsóbban látogathatnak, mint a Travelling Galaxy Star Wars tárlata vagy a Mai Manó ház műtermei.

A MOME Anim szakos hallgatói készítettek videót az ÉnBudapestem appról

A Moholy-Nagy Művészeti Egyetem Anim szakja nemcsak egy képzési program, hanem a magyar animációs világ egyik vezető alkotóműhelye. Az ÉnBudapestem applikáció fejlesztője, a Budapest Brand nZrt. felkérésére a MOME Anim hallgatói rövid animációs filmeket készítettek, amelyekben az alkalmazásban megtalálható fővárosi kedvezményes intézményekhez kapcsolódó élményeiket is bemutatták. Az ÉnBudapestem app népszerűsítése egy szeptemberben induló kurzus témája volt. Az elkészült videókat itt lehet megtekinteni.

A teljes partnerlistáról az applikáció honlapján lehet tájékozódni.

Forrás: turizmusonline.hu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *